USTVARJANJE, KI DOTIKA IN POMIRJA

- klikni & obrni -

Pravo, globoko in čuteče ustvarjanje bo živelo večno. Kljub temu, da nas hiter ritem življenja vse bolj potiska v zaznavno površinskost, razpršeno usmerjenost in ‘insant’ stvaritve, se v človeku znova prebuja njegova osnovna primarnost. V njem se vzbujata globoka želja in potreba po ponovni izostritvi pozornosti, ki ga potiska globoko vase, v njem vzbuja mir ter obenem čisti njegovo čutnost.

In različne stvaritve – v obliki besede, slik, dogodkov ali projektov – imajo to moč. Znajo in zmorejo človeka potisniti nazaj k sebi, mu na poseben način predati zgodbo, ki ga obenem umirja, navdihuje in motivira. Mu predati sporočila drugače. Ga na čaroben način privabiti in povabiti, da se z zgodbo poveže. Ustvarjalni produkti imajo to moč, da človeku zamrznejo trenutek in ga ponesejo v drug čas. In v drug prostor. Zmorejo spremeniti življenje in občutke. Zmorejo spremeniti svet in družbo.

Prav zato je ustvarjane izjemen proces, ki ga ustvarjalec doživlja na svojih najglobljih ravneh. Ko se skrivnostno poveže z objektom, se v njem začne rojevati in ustvarjati nepredvidljiva zgodba. Ta globoka povezava s predmetom opisa postavi pravega in srčnega kreativca v vlogo medija, ki si neustrašno dovoljuje, da postane posrednik in prevajalec sporočil, ki se izražajo z energijsko polnostjo njegovih stvaritev, ki puščajo sled.

Če potrebujete nekoga takega, kot smo mi – z izjemnim čutom za življenje in človeka, pišite nam. Pridite na kavico v naše prostore. Spoznajmo se. Mogoče smo prav mi lahko vaš most do ljudi.


PROJEKTI

- klikni & obrni -

Naši projekti so, kot vse, kar počnemo, usmerjeni v vizijo, da bi pomagali spremeniti svet in umiriti ter prebuditi družbo. Zato vedno povezujemo tisto, kar nas najbolj zaznamuje – globoko kreativnost, intuitivnost, empatičnost in želja po izraznosti ter sporočilnosti.

Vse svoje projekte kreiramo in izvajamo izjemno čutno, s premislekom in pravim ter zdravim ciljem. Za vsakim izmed njih se skrivajo pravi, globoki nameni. Oblikovani so v obliki dogodkov, povezovanj, izdelkov, storitev in ostalih stvaritev. Blizu so nam črke, besede, različni sestavki, pa tudi ostale kreacije, ki nas pokličejo in od nas želijo, da jih spravimo v svet.

Ustvarjamo skupaj z vami.

SODELOVANJE